Betalen, verzenden & retourneren

Betalen
Adams Arts hanteert een minimaal bestelbedrag van € 15,00,- (incl. BTW en excl. verzendkosten).

Bestellingen kunnen vooraf betaald te worden. Je kan hiervoor kiezen uit één van onderstaande betaalmogelijkheden:

 • Kredietkaart
 • Bancontact
 • iDEAL
 • Overschrijving

Indien je kiest voor ophalen, kan je bestelling ook ter plaatste betaald worden.

 

Verzending
Heb je het perfecte product gevonden bij Adams Arts? Dan lever ik met plezier gratis vanaf een aankoopbedrag van € 50 (m.u.v schilderijen). Onder dit bedrag worden verzendkosten aangerekend van € 6,50 voor België, € 9,60 voor Nederland & € 15,50 voor Frankrijk.  De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. 

Er wordt verzonden op zaterdag (dit om de combinatie van bijberoep met 2 kiddo's in huis haalbaar te houden ;-) ). Gelieve heel dringende bestellingen te vermelden in het memoveld zodat ik eventueel kan kijken voor snellere verzending.

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost (België),  PostNL (Nederland) of DPD (Frankrijk). 

  Bestelling niet ontvangen binnen de 14 dagen na verzendingsmail? Geef dan een seintje zodat ik kan kijken om deze opnieuw te versturen. Bij melding achteraf wordt deze niet opnieuw verstuurd.

  Retourneren
  Retourneren of omruilen van je aankoop kan tot 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling.
  Je dient Adams Arts hiervan altijd via e-mail op de hoogte te brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, dienen de artikelen terug gezonden te worden in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd.

  In het geval van retourneren, betaalt Adams Arts enkel de aankoopprijs van de artikelen terug, niet de verzendkosten, tenzij het een artikel betreft dat verkeerdelijk werd geleverd door Adams Arts.