Welkom in het vrolijke universum van Adams Arts

 

Hi, ik ben Annelien Adams, bezieler achter Adams Arts. Leuk om je hier te spotten! Ik maak met veel liefde producten die je hier op mijn website kan vinden en aankopen of aanvragen.

 

HOE HET BEGON?

Al van kleins af aan ben ik reeds gebeten door het creatieve virus. Zo volgde ik in de lagere school tekenles waarna ik tijdens de middelbare school les volgde aan de Kunstacademie in Zwevegem. Die lessen brachten mij technieken bij, maar ik wilde vooral zelf beginnen experimenteren met acrylverf en olieverf. En leuk dat ik dat vond! Nog leuker toen anderen lovend waren over mijn werken en ik soms eens de vraag kreeg of ik een schilderij op maat wilde maken.

 

Adams Arts ontstond in 2017 hoofdzakelijk om mijn abstracte schilderijen op het publiek los te laten, maar al snel begon ik vrolijke wenskaarten te maken en creëerde ik geboortekaartjes. Ondertussen maakte ik hiernaast ook nog verschillende muurschilderingen en gaf ik verschillende workshops om stempels te leren maken. Adams Arts groeit dus elke dag, met nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie en nieuwe technieken. Dat maakt het zo boeiend! En dankzij jou kan ik blijven doen wat ik graag doe: mijn creativiteit zijn vrije loop laten gaan om een glimlach op je gezicht te toveren.

 

Funny sidenote: tijdens de kunstacademie in Zwevegem moesten we verplicht ook 1 x in de maand op de computer digitaal tekenen in Photoshop. Ik vertikte dit, want tekenen was voor mij met de handen werken op papier of doek. En zie nu, ik combineer nu het digitale mét mijn met de hand getekende illustraties voor geboortekaartjes! ;-)

GRAFISCH ONTWERP

Op zoek naar een grafisch ontwerpster die vol enthousiasme mee in je verhaal stapt? Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik ontwerp geboortekaartjes, babyborrelkaartjes, uitnodigingen, huwelijkskaartjes, logo,

en zo veel meer ....


Abstracte schilderijen

ABSTRACTE SCHILDERIJEN

Geef jouw interieur extra pit met een abstract schilderij op canvas. Ik maak gebruik van structuurpasta & gesso om het werk diepte te geven. Hierna wordt gewerkt met olieverf & acrylverf.

Schilderijen op maar ook mogelijk!


HANDGEMAAKTE WENSKAARTEN

Verras vrienden & familie met unieke wenskaarten boordevol liefde! Voor de prints werden stempels gesneden uit soft linovellen. De wenskaarten worden vervolgens manueel gestempeld. 

Zin in brievenbusgeluk? Bestel dan snel jouw wenskaarten!


CREATIEVE WORKSHOPS

Zin in een top moment onder vriendinnen, collega’s of in een onvergetelijk vrijgezellenfeest met een creatieve twist? Boek mij voor een leuke, creatieve workshop stempels maken uit linovellen. Hiermee kan je vervolgens textiel bedrukken zoals tote bags, rompertjes, T-shirts...

Workshops kunnen op maat aangeboden worden.


TEXTIEL BEDRUKKEN

Mijn zelfgemaakte prints tover ik op (kinder)t-shirts, rompers, turntassen, etuis, zakken ... Vraag ernaar! Prints worden ook op maat gemaakt en zijn personaliseerbaar.