Welkom in het vrolijke universum van Adams Arts

 

Hi, ik ben Annelien Adams, bezieler achter Adams Arts. Leuk om je hier te spotten! Ik maak met veel liefde producten die je hier op mijn website kan vinden en aankopen of aanvragen.

 

HOE HET BEGON?

Al van kleins af aan ben ik reeds gebeten door het creatieve virus. Zo volgde ik in de lagere school tekenles waarna ik tijdens de middelbare school les volgde aan de Kunstacademie in Zwevegem. Die lessen brachten mij technieken bij, maar ik wilde vooral zelf beginnen experimenteren met acrylverf en olieverf. En leuk dat ik dat vond! Nog leuker toen anderen lovend waren over mijn werken en ik soms eens de vraag kreeg of ik een schilderij op maat wilde maken.

 

Adams Arts ontstond in 2017 hoofdzakelijk om mijn abstracte schilderijen op het publiek los te laten, maar al snel begon ik vrolijke wenskaarten te maken en creëerde ik geboortekaartjes. Ondertussen maakte ik hiernaast ook nog verschillende muurschilderingen en gaf ik verschillende workshops om stempels te leren maken. Adams Arts groeit dus elke dag, met nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie en nieuwe technieken. Dat maakt het zo boeiend! En dankzij jou kan ik blijven doen wat ik graag doe: mijn creativiteit zijn vrije loop laten gaan om een glimlach op je gezicht te toveren.

Abstracte schilderijen